2034/2BI

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • ergonomik detyrë e rëndë komponent të dyfishtë të trajtojë
 • Vula jet UNIOR
 • për vendosjen e gomave Schrader valve lejon
 • trajtojë karakteristika pikë plastike-i mbuluar që parandalojnë rrëshqitje dhe në këtë mënyrë ndonjë dëm në rims timon. Ky mjet është i përshtatshëm për të gjitha dimensionet e buzë timon.

Si të përdorni mjet:

 • 1. Vendos valvula re le në hapjen mbi buzë timon.
 • 2. Vidë mjet për të le valvul.
 • 3. Përdorimi levë për të tërhequr valvula le në pozicionin e duhur për buzë timon.

More About Product

Profilet

Video presentationLifetime warranty

#title#
kodLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
619738325273
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Ergonomik trajtuar

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.