Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • grup mjeshtër i përshtatës për gamë të gjerë të kërkesave të automjeteve
 • përdorshëm për kërcënim lënë dorë dhe kërcënim dorëzuar të drejtë
 • me qese plastike të qëndrueshme, me fut shkumë të butë
 • 8 përshtatës që vijnë me këtë mjet të bëjë të dobishme për ngjeshjes pothuajse të gjitha llojet e Pistonëve frenave makinë gjatë pad frenave zëvendësim.

Si të përdorni mjet:

 • Vendos mjet në këpucëve frenave disk dhe të përdorin mocionet qëndrueshme e rradhës për të ngjesh dhe njëkohësisht rrotullohen pistoni frenave përsëri në këpucëve të saj duke e bërë kështu hapësirë ​​të mjaftueshme për të zëvendësuar jastëk frenave.

Përdorimi për:

 • Të përshtatshme për: Audi, Fiat, Ford, Nissan, Renault, VW, Citroen, Seat, Mercedes-Benz, Opel.
#title#
kodLenghtpeshë-- prazen stolpec --
6197371512130
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.