2027/2

Product features

 • gota fiksohem materiali: krom molibden
 • me pesë grepa heqës
 • për nxjerrjen shpërndarës timon, deri në një diametër vrimë prej 250 mm
 • Ky mjet ka për qëllim për demontimi e shpërndarës të ndryshme timon. Ajo është projektuar për përdorim të thjeshtë dhe fleksibil. Me grremçat heqës furnizuar, shpërndarës mund të hiqet me tre, katër apo edhe pesë grepa, në varësi të llojit të qendër. Për shkak se përdorimi i saj është jashtëzakonisht fleksibël për shkak të pesë grepa heqës, mjet është i dobishëm për shumicën e llojeve shpërndarës deri në një diametër prej 250 mm. Mjet përbëhet nga një gisht, pesë grepa heqës dhe falsifikuar goditje trajtuar.Trajtuar gjithashtu ka një nivel shtesë që pengon grepa heqës nga rrëshqitje mjet gjatë asamblesë ose demontimi e shpërndarës. Ndërtimi i fortë lejon përdorimin e sigurt dhe afatgjatë me ngarkesa të larta. Ne ju rekomandojmë që ju nuk e përdorni çekiç pneumatik!

Si të përdorni mjet:

 • 1. Mblidhuni mjet, mali vetëm numrin e grepa heqës nevojshme
 • 2. Montuese heqës grepa në timon daulle
 • 3. Kthejeni gisht për të filluar tërhequr timon daulle
#title#
kodMaximum diameterMaximum diameterWrench sizeNumber of armspeshë-- prazen stolpec --
61927825018.5243 - 54640
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.