2026/2

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • Sipërfaqja përfundojë e vida: thekur, pjesët e tjera janë krom-kromuar
 • Ndarës voztar është një mjet i projektuar për të zbres në mënyrë efikase pjesë të ndryshme makinë bashkangjitur boshte.
 • Është e domosdoshme për detyrat që kërkojnë zbërthim të sigurt dhe deformimi pa të pjesëve të fiksuara në mënyrë të vendosur të makinës.
 • Varg ynë produkt përfshin tre madhësive të pullers përdoren për marrjen e jashtë objekteve nga boshte. Ata shkojnë nga Ø5mm në Ø115mm.

Avantazhet:

 • Ndarës voztar përbëhet nga një zgjedhës, një gisht, dy krahët dhe në rritje kuvendit pirg, të cilat së bashku të lejojë zbërthim uniforme.
 • Ndarës voztar është projektuar për të lejuar funksionimin e lehtë dhe të sigurt
#title#
kodDiametermax LMaximum puller load capacity in kilonewtons (kN)Maximum puller load capacity in tons (t)peshë-- prazen stolpec -- 
6192735 - 602292022160
61927412 - 75234353.52930
61927522 - 1153255057180
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Pjesë ndërrimi

Related products

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Ergonomik trajtuar

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.