Grupe e celesave te mbyllure në kuti kartoni

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Grupe e celesave te mbyllure në kuti kartoni 600677 200/2CB 11 - 22 5 605
Starter dhe bllok Celes 200/2 11 x 13, 13 x 17, 14 x 17, 15 x 16, 19 x 22 5
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mbrojtja Sipërfaqja

    Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
  • Ergonomik trajtuar

    Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
  • Saktësi të lartë

    Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.