20/9-ANNIV.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Set of tools in metal box, anniversary 628301 20/9-ANNIV. 7 2828
Bravandreqës çekiç 812 300 1
Combination pliers, anniversary 406/1BI-ANNIV. 180 1
Measuring tape, anniversary 710P-ANNIV. 3 1
Flat screwdriver TBI, anniversary 605TBI-ANNIV. 1.0 x 5.5x125 1
Crosstip (PH) screwdriver TBI, anniversary 615TBI-ANNIV. PH 2x100 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave