20/10-ANNIV.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Set of tools in metal box, anniversary 628304 20/10-ANNIV. 4 3316
BOLTSHARK cutter with groove, anniversary 469SHARK/4DP-ANNIV. 200 1
Measuring tape, anniversary 710P-ANNIV. 3 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave