1980

Product features

 • për matjen e koncentrimit të elektrolit në bateri ne gamen nga 1,10 deri 1,40 kg / L
 • për matjen dobinë të ftohës (etilen ose propilen) në varg deri -50 ° C
 • për matjen dobinë e lëngjeve xhamash në varg deri në -40 ° C
 • shkallë bezdisshëm 0,01 kg / l në matjen përqendrimin electrolitim dhe 5 ° C për matjen e dy lëngje të tjera
 • të paketuara në një tabaka kuti plastike dhe SOS mjet, e cila lejon ruajtjen e sigurt të kontrollor
 • furnizuar me tubth dhe kaçavidë për të rregulluar kalibrimi
 • Udhëzimet e përfshira për përdorim

E rëndësishme!

 • para dhe pas përdorimit kontrollor duhet të pastrohen

More About Product

Profilet

Instructions for safe useLifetime warranty

#title#
kodpeshë-- prazen stolpec -- 
621403315
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Ergonomik trajtuar

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.