fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 3/4 "në kuti metalike

197MB4

Product features

 • Dimensioni i kuti: 505 x 215 x 78

Set includes:

 • 9x socket 3/4", 6 point (article 197/1 6P) dim. 22, 24, 27, 30, 32, 36, 41, 46, 55
 • 1x reversible ratchet 3/4"
 • accessories 1/4"; 1x sliding T - handle, 2x extension bar (200, 400mm), 1x universal joint, 1x adaptor (3/4"-1/2")
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 3/4 "në kuti metalike 619927 197MB4 22 - 55 15
fole-prize-prize-pjesa femnore 3/4" 197/1 6p 22, 24, 27, 30, 32, 36, 41, 46, 55 9
Shtrëngojë kthyeshëm 3/4" 197.1/1 3/4"x500 1
Rrëshqitje T - të trajtuar 3/4" 197.3/1 3/4" 1
Zgjerim 3/4" 197.4/1 3/4"x400, 3/4"x200 2
Universale përbashkët 3/4 " 197.6/1 3/4" 1
Përshtatës 3/4 " 197.7/1 3/4" - 1/2" 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.