fole-prize-prize-pjesa femnore përcakton 3/4 ", madhësive inç në kuti metalike

197MB3

Product features

 • Dimensioni i kuti: 505 x 215 x 78

Set includes:

 • 10x socket 3/4", 6 point (article 197/1 6P) dim. 7/8", 15/16", 1", 1.1/16", 1.1/8", 1.1/4", 1.3/8", 1.1/2", 1.5/8", 1.7/8"
 • 1x reversible ratchet 3/4"
 • accessories 3/4"; 1x sliding T - handle, 2x extension bar (200, 400mm)
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
fole-prize-prize-pjesa femnore përcakton 3/4 ", madhësive inç në kuti metalike 617119 197MB3 7/8" - 1.7/8" 13
fole-prize-prize-pjesa femnore 3/4" 197/1 6p 7/8", 1", 1.1/16", 1.1/8", 1.1/4", 1.3/8", 1.1/2", 1.5/8", 1.7/8" 9
Shtrëngojë kthyeshëm 3/4" 197.1/1 3/4"x500 1
Rrëshqitje T - të trajtuar 3/4" 197.3/1 3/4" 1
Zgjerim 3/4" 197.4/1 3/4"x400, 3/4"x200 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.