More About Product

Profilet

Video prezantimLifetime warranty

Product features

 • armëve materiale: karbonit çeliku mjet
 • për heqjen e arrë plastike rezervuar karburanti
 • për të grumbulluar ose çmontimit

Avantazhet:

 • kapje e shpejtë e arrë tank karburantit

Si të përdorni mjet:

 • Ky mjet ka tre grepa lëvizshëm që rrokje kapak rezervuar karburanti në mënyrë të vendosur kështu që nuk ka lëvizje. Si qasje në këtë kapak zakonisht është e vështirë kur bën zëvendësime, mjet është ndërtuar në mënyrë që ajo kërkon hapësirë ​​minimale. Thjesht vend mjet në kapak dhe rrotullohen në drejtimin përkatës. Mjet përshtatet cap vetë dhe kapak pastaj mund të hiqet shumë shpejt. Zëvendësimi i cap është gjithashtu i hapur. Ky mjet siguron punën e sigurt dhe një jetë të gjatë shërbimit.

E rëndësishme!

 • përdorni me çelësa gidore me dimension 22
#title#
kodMinimum diameterD maxWrench sizeHeightPeshë
6192661201552273670
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.