More About Product

Profilet

3/8” internal 4-pointMos e përdorni me mjete pneumatike, elektrike ose me bateriVideo prezantimLifetime warranty

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • veshura me elektro-zi oksid fund për mbrojtjen e ndryshk
 • Veshura me llak
 • për të grumbulluar ose çmontimit filtra të naftës
 • për filtrat e naftës në zonë të kufizuar qasje
 • përdoret me shtrëngojë 3/8 "dhe bar ekstensionit duhur

Si të përdorni mjet:

 • Ky mjet vjen në më shumë se 12 madhësive, të cilat mund të përdoren në shumicën e standardeve të makinave dhe motoçikletë filtrave të naftës në treg. Duke e përdorur atë është e thjeshtë, si gjithçka që është e nevojshme është për të vendosur mjet i duhur në filtër dhe rrotullohen atë me lehtësi. Ky mjet mund të përdoret edhe kur filtrat e përshtatshëm të naftës si projektimit dhe materiale kanë qenë të zgjedhur me kujdes në mënyrë që mjet mund të përballojë forcën maksimale aplikuar për të. Për shkak të mbrojtjes sipërfaqësore, mjet është shumë rezistent ndaj gërvishtjet dhe dëme, si dhe për efektet atmosferike dhe kimike.
#title#
kodDiameterNumber of teethsDiameterHeightpeshë-- prazen stolpec --
62094927637.533.568
62095032643.534.681
62095136648.434.989
6202676814130
6202687314152
61926074158136146
620269768141
61926276128235137
61926486189239.5171
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.