1976/2

Product features

 • Materiali flakta armë: karbonit çeliku mjet
 • për të grumbulluar ose çmontimit filtra të naftës
 • heq të gjitha llojet e filtrave të naftës 60-120 mm diametër

Avantazhet:

 • armëve janë hullizuar, për më të mirë vaj filtra flakta

Si të përdorni mjet:

 • Si riparimin e makinave dyqane zakonisht nevojë për të zëvendësuar lloje të ndryshme të filtrave të naftës, ne kemi zhvilluar një mjet që mund të përdoret në shumicën e ato standarde. Kur përdoret, mjet përputhet me filtër si forcimin e kjo e bën atë rrokje filtër. Ky mjet mund të përdoret në të gjitha filtrat me diametra duke filluar 60-120 mm. Për shkak të hapësirës së kufizuar gjatë ndryshimit, mjet është me madhësi dhe të rregulluar të kërkojnë sa më pak hapësirë ​​të jetë e mundur. Të grepa janë hullizuar për t'i bërë ato të përshtatshme për filtrat e pa një avantazh për të lejuar flakta dhe e cila do të jetë e vështirë për të zëvendësuar me metoda konvencionale. Mjet punon në të dy drejtimet dhe në këtë mënyrë lejon të dy shtrëngimi dhe lirimi i filtrave të naftës, pasi ajo rregullon dhe përdor përpjekje investuar në mënyrë optimale në të dy rastet.

E rëndësishme!

 • përdoret me shtrëngojë 3/8 "dhe bar zgjatje duhur

More About Product

Profilet

3/8” internal 4-pointDo not use with pneumatic, electric or cordless toolsVideo presentationLifetime warranty

#title#
kodmin Φmax ΦInternal 4-point driveHeightpeshë-- prazen stolpec -- 
619257601203/8"60635
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Ergonomik trajtuar

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.