Product features

 • Materiali flakta armë: karbonit çeliku mjet
 • për të grumbulluar ose çmontimit filtra të naftës
 • heq të gjitha llojet e filtrave të naftës 60-120 mm diametër

Avantazhet:

 • armëve janë hullizuar, për më të mirë vaj filtra flakta

Si të përdorni mjet:

 • Si riparimin e makinave dyqane zakonisht nevojë për të zëvendësuar lloje të ndryshme të filtrave të naftës, ne kemi zhvilluar një mjet që mund të përdoret në shumicën e ato standarde. Kur përdoret, mjet përputhet me filtër si forcimin e kjo e bën atë rrokje filtër. Ky mjet mund të përdoret në të gjitha filtrat me diametra duke filluar 60-120 mm. Për shkak të hapësirës së kufizuar gjatë ndryshimit, mjet është me madhësi dhe të rregulluar të kërkojnë sa më pak hapësirë ​​të jetë e mundur. Të grepa janë hullizuar për t'i bërë ato të përshtatshme për filtrat e pa një avantazh për të lejuar flakta dhe e cila do të jetë e vështirë për të zëvendësuar me metoda konvencionale. Mjet punon në të dy drejtimet dhe në këtë mënyrë lejon të dy shtrëngimi dhe lirimi i filtrave të naftës, pasi ajo rregullon dhe përdor përpjekje investuar në mënyrë optimale në të dy rastet.

E rëndësishme!

 • përdoret me shtrëngojë 3/8 "dhe bar zgjatje duhur
#title#
kodmin Φmax ΦInternal 4-point driveHeightPeshë
619257601203/8"60635
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.