197/1L6p

Product features

 • Materiali: krom molibden
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • i lëmuar
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • bërë sipas standardit ISO 2725-1 (vetëm dimension metrikë)

Standards

ISO 2725 - 1

#title#
kodWrench sizeDiameterDiameterLenghtProfile Thicknesspeshë-- prazen stolpec -- 
61080534474490286351
6108151.1/16"383690284131
6108171.1/4"444290285591
6108191.3/8"484490306541
6108221.5/8"564490347821
6108241.13/16"624490349031
6108262"6844903611111
6108272.1/16"7054903612281
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.