Profilet

Artikull i bërë sipas standardeve VDEsocket 6-pointVDE DP me dy shtresa - izolim me dy ngjyraPremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Standards

DIN EN IEC 60900 (VDE 0682-201):2019-04; EN IEC 60900:2018

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • Kreu: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • bërë sipas DIN EN IEC 60900

Avantazhet:

 • dyfishtë të veshura - izolim të dyfishtë ngjyrë për sigurinë e të tjera
 • kontrolluar sipas standardit EN IEC 60900

E rëndësishme!

 • në qoftë se shtresa e dytë është e dukshme, të zëvendësojë mjet tuaj VDE me një të re.
#title#
kodWrench sizeLenghtWidthDiameterpeshë-- prazen stolpec --
6191431030016020439
6191501130016021460
6191511230016024495
6191521330016024492
6191531430016027422
6191541730016030640
6191551930016032757
6191562030016034737
6191572130016034772
6191582230016034806
6191592330016045780
6191602430016045875
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.