1946

Product features

  • të dorëzohet pa dosje, e cila është në dispozicion si pjesë rezervë (neni 1946,1)

Fleta e të dhënave

pdfBartësi i Egjeut - 1946

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

#title#
kodLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
621477350770
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Pjesë ndërrimi

  • Mbrojtja Sipërfaqja

    Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
  • Ergonomik trajtuar

    Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
  • Saktësi të lartë

    Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.