More About Product

Profilet

KnifeLifetime warranty

Product features

 • materiale plastike
 • teh nga çeliku i lartë aliazh
 • me roje teh
 • Ky mjet është projektuar për të fëlliqur hall mbërthyer në sipërfaqe të ndryshme. Për shkak të sipërfaqe të saj të madh të punës, mjet scratches në mënyrë të njëtrajtshme në të gjithë sipërfaqen. Ai është i përshtatshëm për heqjen e stuko silic nga kokat motorike, e pjekur-në vula, skicë në libra, etj
#title#
kodLenghtWidthThickness x widthpeshë-- prazen stolpec --
6202401657060.8 x 18.937
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.