1944/6

Product features

 • trupi qëndrueshme plastike
 • për transportin dhe pozicionimin e xhami gjatë përshtatshëm dhe heqjen e operacioneve

Avantazhet:

 • Kapaciteti i ngarkimit: 75kg
 • y jastek të fortë thithje për siguri maksimale
 • jastek thithje mund të vendosen për t'iu përshtatur sipërfaqet e sheshtë dhe të lakuar

Si të përdorni mjet:

 • Kjo vjedhës është e dobishme kur zëvendësuar dhe kryerjen xhami (ato kanë për të hequr të zëvendësohet).Mekanizëm ngritjeje është operuar duke e vendosur të dy jastek thithje në xhamin dhe duke krijuar vakum në to duke përdorur trajton. Pads thithje pastaj të sigurt rrokje të xhamash që duhet të hiqet ose të instaluar.
 • 1. Pozicioni atë në xhamin e përparmë.
 • 2. Leviz trajton për të krijuar vakum midis mekanizëm ngritjeje dhe xhamin e përparmë.
 • 3. Xhamash mund të hiqet në mënyrë të sigurtë apo të instaluar duke përdorur mekanizëm ngritjeje.

More About Product

Profilet

Video presentationLifetime warranty

#title#
kodpeshë-- prazen stolpec -- 
619740925
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Ergonomik trajtuar

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.