Product features

 • materiale strehim dhe gisht: karbonit çeliku mjet
 • për heqjen e armëve para xhamash fshirëse
 • për pothuajse të gjitha llojet e makinave

Avantazhet:

 • mbron plastike për strehimin e armëve fshirëse

Si të përdorni mjet:

 • Ky mjet për heqjen e përparme armëve fshirëse xhamash ka një ndërtim të fortë dhe mundëson zbatimin e forcave më të mëdha kur të hiqni para armëve fshirëse xhamash që janë bërë të "ngjitur" në bosht drive, si dhe zgjeruar jetën shërbimit të mjet. Ata janë përdorur për heqjen fshirëse që janë ngritur mbi sipërfaqen e trupit të makinë. Duke punuar me këtë mjet është i drejtë dhe i shpejtë.
 • përdorni me celes dimension 17
#title#
kodmax LD maxpeshë-- prazen stolpec --
6192703218252
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.