1940.2/2BI

Product features

 • Materiali: çelik inox
 • ergonomik detyrë e rëndë komponent të dyfishtë të trajtojë
 • për heqjen e karficë shkurtojë deri 4,5mm
 • Ky mjet është përdorur për nxjerrjen kunjat fiksim, duke hequr Saldim dhe në tapiceri të ndryshme.

Avantazhet:

 • tokë Më të kënd
 • Është dizajn ergonomik lejon të lehtë dhe të sigurt pune në pozicione të ndryshme dhe në vështirë për të arritur vende pa dëmtuar sendet e duke u nxjerrë ose hequr.

More About Product

Profilet

Video presentationLifetime warranty

#title#
kodLenghtWidthWidthThicknesspeshë-- prazen stolpec -- 
6192692305102.5109
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Ergonomik trajtuar

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.