Product features

 • Materiali: çelik inox
 • ergonomik detyrë e rëndë komponent të dyfishtë të trajtojë
 • për heqjen e karficë shkurtojë deri 4,5mm
 • Ky mjet është përdorur për nxjerrjen kunjat fiksim, duke hequr Saldim dhe në tapiceri të ndryshme.

Avantazhet:

 • tokë Më të kënd
 • Është dizajn ergonomik lejon të lehtë dhe të sigurt pune në pozicione të ndryshme dhe në vështirë për të arritur vende pa dëmtuar sendet e duke u nxjerrë ose hequr.
#title#
kodLenghtGjerësiaWidthThicknessPeshë
6192692305102.5109
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.