Product features

 • Materiali: thikë - vanadium krom, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • trajtuar - polypropilen
 • krom kromuar teh, nxihem kreu
#title#
kodWrench sizeLenghtAdditionsl lenghtAdditionsl lenghtLenghtPeshë
625711TX 8151125157548
625121TX 10151125157515
625122TX 15151125157519
625712TX 20151125157530
625123TX 25184,51502010046
628632TX 27184,51502010068
625124TX 30184,51502010067
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.