Profilet

socket 6-pointPremium chrome vanadium steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: teh - vanadium krom, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • trajtuar - poliprpilen
 • sipërfaqe të përfunduar: thikë krom kromuar sipas ISO 1456:2009
#title#
kodWrench sizeDiameterLenghtWidthpeshë-- prazen stolpec --
6082835.58.823088106
6082846923088107
60828571123088112
60828681223088135
60828791323088160
608288101423088161
608289111623088169
6082901217.523088196
608291131823088199
608292142023088208
608293152223088212
608295172323088223
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.