Set imbus T-dorezë për kënde në kuti kartoni

Product features

Seti përfshin:

  • Çelës gjashtëkëndor me fund topi me dorezë T, 7x (artikulli 193HXS) me dim. 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set imbus T-dorezë për kënde në kuti kartoni 609337 193HXSCS 2.5 - 10 7 739
Imbus T-dorezë, për kënde 193HXS 2.5, 3, 4, 5, 6, 8, 10 7
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.