Set of T-handle hex wrenches in carton box

193HXCS1

Product features

Set includes:

  • 6x T-handle hex wrench (article 193HX) dim. 2.5, 3, 4, 5, 6, 8
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Set of T-handle hex wrenches in carton box 625169 193HXCS1 2.5 - 8 6
Kaçavidë gjashtëkëndor kreu me T-dorezë 193HX 2.5, 3, 4, 5, 6, 8 6
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.