Kaçavidë gjashtëkëndor kreu me T-dorezë

193HX

Product features

 • Materiali: teh - vanadium krom, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • trajtuar - propilen
 • krom kromuar teh, nxihem tip

More About Product

Profilet

HEXAGON profilePremium chrome vanadium steelLifetime warranty

#title#
kodSign HX profileLenghtAdditionsl lenghtAdditionsl lenghtLenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
6232382155125156112
6071612.5155125156113
6071623155125156116
6071633.5155125156120
6071644155125156124
6071654.5188150208857
6071665188150208856
6071676188150208874
607168722317525113128
607169822317525113155
6071701024820025113233
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (pictures)

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.