1936

Product features

 • Materiali: çelik inox
 • fytyra i mrekullueshëm dhe hundë induksion ngurtësuar
 • Kreu lëmuar: pasqyrë lëmuar
 • trajtuar: formë tetëkëndësh, dru arrë amerikane
 • fytyrë të mrekullueshëm rrumbullakët: 40mm, katror: 38mm
 • dhëmbëzuar mrekullueshëm katror të përballet me

Fleta e të dhënave

pdfMbledhja çekiç - 1936

Profilet

Video presentationLifetime warranty

#title#
kodLenghtThicknessDiameterHeightpeshë-- prazen stolpec -- 
61923432538 x 3840100465
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (Video)

 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Ergonomik trajtuar

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.