1932

Product features

  • Materiali: çelik inox
  • fytyra i mrekullueshëm dhe hundë induksion ngurtësuar
  • Kreu lëmuar: pasqyrë lëmuar
  • trajtuar: formë tetëkëndësh, dru arrë amerikane
  • fytyrë të mrekullueshëm rrumbullakët: 40mm, katror: 38mm

Profilet

Video presentationLifetime warranty

#title#
kodLenghtThicknessDiameterHeightpeshë-- prazen stolpec -- 
6192303253840100445
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (Video)

  • Mbrojtja Sipërfaqja

    Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
  • Ergonomik trajtuar

    Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
  • Saktësi të lartë

    Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.