More About Product

Profilet

1/2” internal driveHEXAGON profileMos e përdorni me mjete pneumatike, elektrike ose me bateriPremium flex chrome vanadium steelPremium plus carbon steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: çelësa gidore prej krom vanadium, krom kromuar
 • Materiali: bit: çelik special mjet, anti korrozive shkrirë
 • krejtësisht të thekur me te zbutura
 • Dimensionet 17, 19, 22, 24 përdoren për heqjen dhe montim të para rrota
 • bërë sipas standardit DIN 7422 (vetëm dimension metrikë)
#title#
kodSign HX profileDiameterLenghtLenghtpeshë-- prazen stolpec --
600978423602460
603420523602460
603421623602460
603422723602475
603423823602481
605923923602485
6034241023602495
60342512236024116
62403313236024100
60342614236024168
62403415236024115
60342717246020187
6034281926.56020195
6231412226,56020196
6231422426,56020210
6198943/16"22.9402460
6198957/32"22.9402460
6198961/4"22.9402460
6198993/8"22.9402495
6199001/2"22.94024116
6199019/16"22.94024168
6199025/8"22.94024187
6199043/4"26.84021195
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.