Product features

 • Dimensioni i kuti: 197 x 167 x 35

Seti përfshin:

 • 6x Shtojce kacavid 1/2", me profil ZX (neni 192/2ZX) nr. M5, M6, M8, M10, M12, M14
 • 4 x çelësa të gidores të gjata me profil ZX (art. 192/2ZXL), dim. M6, M8, M10, M12
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set imbus 1/2 ZX profil ne kuti plastike 617125 192/15 - 10 1030
Çelës vazhdues 1/2" ZX profil 192/2ZX M 5, M 6, M 8, M 10, M 12, M 14 6
Çelës vazhdues i gjatë 1/2" ZX profil 192/2ZXL M 6, M 8, M 10, M 12 4
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.