Product features

 • Dimensioni i kuti: 197 x 105 x 38

Seti përfshin:

 • 8x Shtojce kacavid 1/2" inbus (artikel 192/2HX) nr. 3/16", 7/32", 1/4", 3/8", 1/2", 9/16", 5/8", 3/4"
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set imbus 1/2" ne kuti metali 621759 192/14INCH 3/16" - 3/4" 8
Çelës imbus 1/2" 192/2HX 3/16", 7/32", 1/4", 3/8", 1/2", 9/16", 5/8", 3/4" 8
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.