Bëje i bazat me TX brendshëm profilin e 1/2 "në kuti metalike

191MB1

Product features

  • Dimensioni i kuti: 197 x 105 x 38
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Bëje i bazat me TX brendshëm profilin e 1/2 "në kuti metalike 607314 191MB1 - 9
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 "me profilin e brendshme ZX 191/1 E 10, E 11, E 12, E 14, E 16, E 18, E 20, E 22, E 24 9
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Përdorimi i thjeshtë

    Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
  • Saktësi

    Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
  • Siguri

    fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.