Insulated socket set 1/2"- long type in metal box

190VDE12P11L

Product features

 • Dimensioni i kuti: 448 x 198 x 54

Set includes:

 • 9x insulated socket 1/2", long type, 12 point (article 190/2LVDEDP) dim. 10, 11, 12, 13, 14, 17, 19, 22, 24
 • 1x insulated reversible ratchet 1/2"
 • insulated accessories 1/2"; 1x extension bar (125mm)
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Insulated socket set 1/2"- long type in metal box 625166 190VDE12P11L 10 - 24 11
Izoluar fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 ", Lloji i gjatë 190/2LVDEDP 10, 11, 12, 13, 14, 17, 19, 22, 24 9
Izoluar gjysma shtrëngojë kthyeshëm " 190.1AVDEDP 1/2" 1
Zgjerim izoluar 190.4/2VDEDP 1/2"x125 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Mbrojtja Ultimate

  UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
 • Çeliku me cilësi të lartë

  çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
 • Rregulloret VDE

  VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.