Product features

Seti përfshin:

 • 15x Celes kendor 1/2", 12 kënd (artikulli 190/1 12P) nr. 10, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 24, 27, 30, 32
 • 1x varëse me gjatësi 450 mm
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set çelsave 1/2" me mbajtës 622635 190H12P15 10 - 32 15
Çelës 1/2" 12 këndësh 190/1 12p 10, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 24, 27, 30, 32 15
Mbajtëse për çelësa 1/2" 190H 450 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.