fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 1/2 " në kuti metalike

190BITX1P22

Product features

 • Dimensioni i kuti: 448 x 198 x 54

Set includes:

 • 9x screwdriver socket 1/2", with TX profile (article 192/2TX) dim. TX20, TX25, TX27, TX30, TX40, TX45, TX50, TX55, TX60
 • 9x socket 1/2" with internal TX profile (article 191/1) dim. E10, E11, E12, E14, E16, E18, E20, E22, E24
 • 1x reversible ratchet 1/2"
 • accessories 1/2"; 2x extension bar (125, 250mm), 1x universal joint
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 1/2 " në kuti metalike 611945 190BITX1P22 - 22
Ndikimi përbashkët univerzal 1/2" 190.6/2 1/2" 1
Zgjerim 1/2" 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
Kaçavidë fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 "me profil TX 192/2TX TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40, TX 45, TX 50, TX 55, TX 60 9
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 "me profilin e brendshme ZX 191/1 E 10, E 11, E 12, E 14, E 16, E 18, E 20, E 22, E 24 9
Shtrëngojë kthyeshëm 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.