fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 1/2 " në kuti metalike

190BIHX1P20

Product features

 • Dimensioni i kuti: 448 x 198 x 54

Set includes:

 • 6x hex socket 1/2", long type (article 192/2HXL) dim. 5x100, 6x100, 7x100, 8x100, 10x100, 12x100
 • 11x hex socket 1/2" (article 192/2HX) dim. 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 17, 19
 • 1x reversible ratchet 1/2"
 • accessories 1/2"; 2x extension bar (125, 250mm)
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 1/2 " në kuti metalike 611946 190BIHX1P20 - 20
Kohësh gjashtëkëndor fole-prize-prize-pjesa femnore kaçavidë 1/2 " 192/2HXL 5x100, 6x100, 7x100, 8x100, 10x100, 12x100 6
Gjashtëkëndor fole-prize-prize-pjesa femnore kaçavidë 1/2 " 192/2HX 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 14, 17, 19 11
Shtrëngojë kthyeshëm 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Zgjerim 1/2" 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.