190BI6P9-ANNIV.
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Socket set 1/2" in metal box, anniversary 628306 190BI6P9-ANNIV. 9 2316
Zgjerim 1/2" 190.4/1 1/2"x125 1
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 " 190/1 6p 10, 13, 14, 17, 19, 22, 24 7
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave