fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 1/2 " dhe 1/4" në kuti plastik

190BI6P43

Product features

 • Dimensioni i kuti: 346 x 292 x 83

Set includes:

 • 13x socket 1/4", 6 point (article 188/2 6P) dim. 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
 • 1x reversible ratchet 1/4"
 • accessories 1/4"; 1x sliding T - handle, 2x extension bar (55, 150mm), 1x universal joint
 • 13x socket 1/2", 6 point (article 190/1 6P) dim. 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30, 32
 • 7x hex socket 1/2" (article 192/2HX) dim. 6, 7, 8, 10, 12, 14, 17
 • 1x reversible ratchet 1/2"
 • accessories 1/2"; 1x sliding T - handle, 2x extension bar (125, 250mm), 1x universal joint
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 1/2 " dhe 1/4" në kuti plastik 611944 190BI6P43 4 - 32 43
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4" 188/2 6p 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 13
Shtrëngojë kthyeshëm 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Rrëshqitje T - të trajtuar 1/4 " 188.3/2 1/4" 1
Zgjerim 1/4" 188.4/2 1/4"x55, 1/4"x150 2
Univerzale përbashkët 1/4 " 188.6/2 1/4" 1
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 " 190/1 6p 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 22, 24, 27, 30, 32 13
Gjashtëkëndor fole-prize-prize-pjesa femnore kaçavidë 1/2 " 192/2HX 6, 7, 8, 10, 12, 14, 17 7
Shtrëngojë kthyeshëm 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Rrëshqitje T - të trajtuar 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Zgjerim 1/2" 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
Ndikimi përbashkët univerzal 1/2" 190.6/2 1/2" 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.