fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 1/2 " në kuti plastik

190BI6P28

Product features

 • Dimensioni i kuti: 346 x 292 x 83

Set includes:

 • 13x socket 1/2", 6 point (article 190/1 6P) dim. 10, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 24, 27, 30, 32
 • 10x socket 1/2", long type, 12 point (article 190/1L12P) dim. 12, 13, 14, 17, 19, 21, 22, 24, 27, 30
 • 1x reversible ratchet 1/2"
 • accessories 1/2"; 1x sliding T - handle, 2x extension bar (125, 250mm), 1x universal joint
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 1/2 " në kuti plastik 612162 190BI6P28 10 - 32 28
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/2 " 190/1 6p 10, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 24, 27, 30, 32 13
Socket 1/2 "të tipit 12 pikë gjatë 190/1L12p 12, 13, 14, 17, 19, 21, 22, 24, 27, 30 10
Shtrëngojë kthyeshëm 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Rrëshqitje T - të trajtuar 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Zgjerim 1/2" 190.4/1 1/2"x125, 1/2"x250 2
Ndikimi përbashkët univerzal 1/2" 190.6/2 1/2" 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.