Product features

Seti përfshin:

 • 11x Celes kendor 1/2", 12 dhëmbe (artikulli 190/1 12P) nr. 10, 12, 13, 14, 17, 19, 22, 24, 27, 30, 32
 • 1x dorezë e gidores dydrejtimshme 1/2"
 • aksesorë 1/2"; 1x dorezë T, 1x zgjatim (250 mm), 1x bashkim universal
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Set çelsave, 12 këndësh 1/2" në kuti metali 627205 190BI12P15 10 - 32 15
Çelës 1/2" 12 këndësh 190/1 12p 10, 12, 13, 14, 17, 19, 22, 24, 27, 30, 32 11
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Dorezë "T" 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Vazhduese 1/2" 190.4/1 1/2"x250 1
Nyje kardani 1/2" 190.6/2 1/2" 1
Kuti metali 981K3/8 3/8"x321x198x54 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.