190BI12LP11

Product features

 • Dimensioni i kuti: 448 x 198 x 54

Set includes:

 • 7x socket 1/2", long type, 12 point (article 190/1L12P) dim. 10, 13, 17, 19, 24, 27, 30
 • 1x reversible ratchet 1/2"
 • accessories 1/2"; 1x sliding T - handle, 2x extension bar (75, 250 mm)
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Socket set 1/2" in metal box 627609 190BI12LP11 10 - 30 11
Socket 1/2 "të tipit 12 pikë gjatë 190/1L12p 10, 13, 17, 19, 24, 27, 30 7
Shtrëngojë kthyeshëm 1/2" 190.1/1ABI 1/2" 1
Rrëshqitje T - të trajtuar 1/2" 190.3/1 1/2" 1
Zgjerim 1/2" 190.4/1 1/2"x75, 1/2"x250 2
Metal kuti 981K1/2 1/2"x448x198x54 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.