1900

Profilet

Video presentationLifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity peshë
Riparim Auto trupit vendosur mjet 619226 1900 - 6 7200
Kudhër dorë të dyfishtë 1923 86 1
Platformë e lëvizshme lakuar 1925 133 1
Një anvil në formën e shputë 1927 121 1
I derdhur lugë në formë 1929 236 1
Çekiç lartësuese dhe e mbarimit 1934 325 1
Mbledhja çekiç 1936 325 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (Video)

  • Mbrojtja Sipërfaqja

    Mjetet motoçikletë janë bërë prej çeliku të shkëlqyer përbërjen e përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
  • Ergonomik trajtuar

    Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
  • Saktësi të lartë

    Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, UNIOR mjetet e automobilave të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.