190.8/2BI-ANNIV.

Product features

  • Materiali: çeliku të veçantë mjet
  • rënie trupit të falsifikuara
  • krejtësisht të thekur me te zbutura
  • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
  • ergonomik detyrë e rëndë komponent të dyfishtë të trajtojë
  • Pro Socket Handle is not just another tool from our general tool program. It has been developed purposefully for our bike program. It is light, compact, extremely durable and features double component ergonomic handle. Designed to work with our cassette lock ring tools, flat sockets for suspension service and many more.

Profilet

Video presentationLifetime warranty

#title#
kodSign SQ 4-point profileLenghtThicknessWidthpeshë-- prazen stolpec -- 
6284981/2"25023,536275
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (Video)

  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave