fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 1/4 ", lloj të gjatë në hekurudhë

#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
fole-prize-prize-pjesa femnore vendosur 1/4 ", lloj të gjatë në hekurudhë 622629 188H6LP9 4 - 13 9
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4 ", lloji i gjatë 188/2L6p 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 13 9
Mbajtës 3/8" bazat 188H 205 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Përdorimi i thjeshtë

    Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
  • Saktësi

    Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
  • Siguri

    fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.