188BI6P36

Profilet

1/4” internal 4-point1/4” pointsocket 6-pointLIFE profileScrewdriver profile, crosstip, PHScrewdriver profile, double crosstip, PZTX profileScrewdriver profile, flatHEXAGON profileMos e përdorni me mjete pneumatike, elektrike ose me bateriLifetime warranty

Product features

 • Dimensioni i kuti: 244 x 207 x 59

Set includes:

 • 10x socket 1/4", 6 point (article 188/2 6P) dim. 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
 • 1x reversible ratchet 1/4"
 • accessories 1/4"; 2x extension bar (55, 150mm), 1x universal joint, 1x adaptor for bits (1/4"-1/4")
 • 1x spinner handle 1/4"
 • 20x bits C6,3; hex (article 6469C6,3 dim. 3, 4, 5, 6), TX profile (article 6472C6,3 dim. TX10, TX15, TX20, TX25, TX27, TX30, TX40), crosstip (article 6463C6,3 dim. PH 1, PH 2, PH 3), double-crosstip (article 6466C6,3 dim. PZ 1, PZ 2, PZ 3), flat (article 6460C6,3 dim. 0.6x4.5, 1,2x6,5, 1,2x8,0)
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity
Prizë dhe bite grup 1/4 " 621407 188BI6P36 - 36
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4" 188/2 6p 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 10
Bit fole-prize-prize-pjesa femnore magji, 3 copë vendosur 6469C6,3 3, 4, 5, 6 4
Dyshe kryqëzor (PZ) bit, 3 copë vendosur 6466C6,3 PZ 1, PZ 2, PZ 3 3
Bit kryqëzor (PH), 3 copë vendosur 6463C6,3 PH 1, PH 2, PH 3 3
I sheshtë bit, 3 copë vendosur 6460C6,3 0.6 x 4.5, 1.2 x 6.5, 1.2 x 8.0 3
Bit e profilit TX, 3 copë vendosur 6472C6,3 TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 7
Shtrëngojë kthyeshëm 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Zgjerim 1/4" 188.4/2 1/4"x55, 1/4"x150 2
Univerzale përbashkët 1/4 " 188.6/2 1/4" 1
Përshtatës për BIT 188.9 1/4" - 1/4" 1
Zgjerim - kaçavidë me dorezë 188.8 1/4" 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.