Product features

 • Dimensioni i kuti: 197 x 105 x 38

Seti përfshin:

 • 11 x Çelësa gidore gjashtëkëndore 1/4" (art. 188/2 12p), dim 4, 4,5, 5, 5,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13 mm
 • 1 x kapëse me dy drejtime 1/4"
 • Aksesorë 1/4"; 1x dorezë me kyç, 1x dorezë T, 2x zgjatim (55, 150 mm)
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave 1/4" në kuti metali 617118 188BI12P16 4 - 13 16 871
Çelës vazhdues 1/4",12 këndësh 188/2 12p 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 13 11
Vazhduese 1/4" 188.4/2 1/4"x55, 1/4"x150 2
Dorezë "T" 1/4" 188.3/2 1/4" 1
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Dorezë e kthyeshme 1/4" 188.2/2BI 1/4" 1
Kuti metali 981K1/4 1/4"x197x105x38 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.