Product features

 • Dimensioni i kuti: 321 x 198 x 54

Seti përfshin:

 • 13x Celes kendor 1/4"12 dhembe (artikel 188/2 12P) Nr. 4, 4.5, 5,5.5,6,7,8,9,10,11,12,13,14
 • 7 x Çelësa të gidores 1/4" me profil të brendshëm TORX (art. 189/2), dim. E4, E5, E6, E7, E8, E10, E11
 • 19 x Kaçavidë gidore 1/4"; heksagonal (art. 187/2HX dim. 3, 4, 5, 6, 7 mm), TORX (art. 187/2TX dim. TX8, TX10, TX15, TX20, TX25, TX27, TX30, TX40 ), kryq (artiku 187/2PH dim. PH 1, PH 2, PH 3), i sheshtë (art. 187/2SL dim. 0,8x4, 1,0x5,5, 1,2x7)
 • 1 x kapëse me dy drejtime 1/4"
 • Aksesor 1/4"; 1x T DOREZA, 2xZgjerim (55, 150mm), 1x nyje kardani
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave 1/4" në kuti metali 615150 188B - 44 1990
Çelës vazhdues 1/4" ,6 këndësh 188/2 6p 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 13
Dorezë shtrënguese dy drejtimshe 1/4" 188.1/1ABI 1/4" 1
Dorezë "T" 1/4" 188.3/2 1/4" 1
Vazhduese 1/4" 188.4/2 1/4"x55, 1/4"x150 2
Nyje kardani 1/4" 188.6/2 1/4" 1
Çelës vazhdues,plus 1/4" 187/2PH PH 1, PH 2, PH 3 3
Çelës vazhdues, i rrafshët 1/4" 187/2SL 0.8 x 4, 1,0 x 5,5, 1,2 x 7 3
Çelës vazhdues, imbus 1/4" 187/2HX 3, 4, 5, 6, 7 5
Çelës vazhdues,TX Profil 1/4" 187/2TX TX 8, TX 10, TX 15, TX 20, TX 25, TX 27, TX 30, TX 40 8
Çelës 1/4" me profil të brendshëm TX 189/2 E 4, E 5, E 6, E 7, E 8, E 10, E 11 7
Kuti metali 981K3/8 3/8"x321x198x54 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.