1872WRE
#title#
kodi zbehtëDimensionpeshë-- prazen stolpec -- 
6225741m x 2mEN3019
6284070,8m x 2mPL
6226870,8m x 2mFR2983
6251020,8m x 2mDE3019
6233050,8m x 2mRU5325
6232870,8m x 2mSR3000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave