1872PLI
#title#
kodi zbehtëDimensionpeshë-- prazen stolpec -- 
6225751m x 2mEN3064
6284060,8m x 2mPL
6226880,8m x 2mFR3016
6251030,8m x 2mDE3064
6232880,8m x 2mSR3000
6234640,8m x 2mRU3000
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave